Show up in every single moment

like you're meant to be there.

Here and now, in this moment,

you, completely yourself, full of joy.

 

HEIDI GELDERS
MASTER COACH

Ik ben de oprichtster van de coaching praktijk Zelfrealisering. Dankzij mijn opleiding master coach in de psycho-energetica is mijn alert bewustzijn, hier en nu, een stevig fundament in mijn leven. Deze opleiding heeft me zoveel vreugde, gronding en genoeglijkheid gebracht (en nog steeds) dat ik zoveel mogelijk mensen wil meegeven hoe je jezelf vreugdevol en authentiek kan realiseren. Dat is mijn passie. Immers zelfrealisering is een nieuw woord door mezelf uitgevonden: jij doet het vanuit je authentieke Zelf, je bent een realist in aanvaarding van dat wat is én je eert iedere waardevolle stap die je zet in je bewustwording:  Zelf ( je hoger Zelf )-  realis(t) -ering.  

"Ik heb geleerd dat mensen vergeten wat je hebt gezegd of gedaan, maar ze zullen nooit vergeten welk gevoel je ze gegeven hebt." Maya Angelou

Ik vertrek in mijn coaching sessies vanuit je mentale (vaak inperkende oude) overtuigingen, emotionele (bekijvende) belastingen, oude (niet meer voedende) gedragingen. Dit alles wordt grondig doorvoeld, ervaren en opnieuw in stroming gebracht.  Mijn coaching techniek overstijgt het mentale naar het hoger mentale tot in het supra-mentale. Vanuit dit supra-mentale, alerte bewustzijn of de zijnsenergie kan je alles aanschouwen. Het antwoord zit in je, de wijsheid en de waarheid zijn in je rustige Zelf. Ik nodig je uit en leer je hierop inpluggen. En van daaruit kom je in een vernieuwde beweging: in, met en door je eigen energie. Je leert op jezelf vertrouwen. In ieder probleem zit immers de oplossing vervat. 

"Als je iemand behandelt zoals hij is, dan zal hij blijven zoals hij is. Als je iemand behandelt alsof hij/zij was wat hij/zij zou kunnen zijn, dan wordt hij zoals hij zou kunnen zijn…" Wolfgang Goethe

Ik neemt contact met je maximaal aan potentieel van daaruit start de coaching. 

"Het is aandacht die kleur geeft aan bloemen, geur aan het vers gemaaide gras, gezang van de vogels en smaak aan de wijn." David Dewulf

"Alles wat je volledig aanvaardt,  brengt je vrede. Dat is het wonder van de overgave."

"De belangrijkste oorzaak van ongelukkig zijn, zijn je gedachten erover. Leer bewust kijken naar je gedachten. Zij zijn je GPS, je richtingaanwijzers van je leven. Jij bent de creator van je werkelijkheid." 

Ik engageer mezelf actief in (zelf)studie, innerlijke groei en zelf reflectie. Immers dit geeft me een intense vreugde. Dat is mijn passie. 

Ik ben naast mijn coaching sessies actief bezig met mijn werkboek "Zelfrealisering". Alsook met het organiseren van opleidingen. Wens je daarover meer info? Stuur een mail of bel me. 

Mijn opleidingen betreffende persoonlijke groei 
en optimalisatie van mijn coaching vaardigheden:
Master Practitioner psycho-energetische coach   (2010)
- Practitioner Neuro Linguistisch Programmeren   NLP (2004)
- Innerlijk leiderschap voor vrouwen (2010)

- Biodanza International Biocentric Fundation in   dancing (2008) 

- Systeemopstellingen (2007)
- HSP coach (2006)
- Gezondheidstherapeut (2001)
- Shamantha meditatie Douwe Nutters (2000)

- Rouw- en stervensbegeleiding (1999)
- Management en kwaliteit (1999)
- Personeel Evalueren en Motiveren (1997)

- Communication Marketing  Ehsal (1994)
- Hoger Pedagogisch Onderwijs (1987)

Tijdens de coaching sessies vloeit mijn kennis en kunde organisch tot een harmoniserende coaching sessie. Iedere sessie is anders, ingeplugt op het moment: het hier en nu. De rode draad van de Zijnsenergie stroomt doorheen iedere sessie. Je voelt je "opgeladen" en meer thuis in je eigen lichaam als je naar huis gaat. 

© 2020  Heidi Gelders  

Zelfrealisering Coachingpraktijk

Vanuit stabiliteit en vertrouwen

 

Privacy verklaring         

Algemene voorwaarden  

Doneren