Beautiful Landscape

R. uit Antwerpen

Heidi leerde me hoe ik uit de slachtofferrol kan stappen en wat ik in plaats daarvan kan doén om mijn situatie te veranderen. Ze gaf me concrete tools in de vorm van meditaties, huiswerk en haar unieke kijk op de dingen, die steeds voor een nieuw perspectief zorgt.

Door Heidi’s coachings merk ik een blijvende verandering in mijn leven, die van mij een veel zachter persoon maakt. Zowel naar mezelf als naar anderen. Ik ben gelukkig nu, en een stuk minder angstig, neerslachtig en boos. Niet altijd omdat de omstandigheden zijn veranderd, maar wel mijn reactie erop.

Heidi’s opleiding doet wat hij belooft: je zakt in je eigen rust en gronding. De meditatieve oefeningen helpen je in het dagelijkse leven. Dat is de kracht van de opleiding én van Heidi als coach: je gebruikt de tools die je bij haar leert om diepgang te brengen in het alledaagse. Je wordt ook uitgenodigd om diep naar binnen te gaan, waar je tot inzichten komt. Zo creeër je advies voor jezelf. De fijngevoeligheid van Heidi zorgt voor een veilige sfeer. Je voelt je helemaal gezien, zelfs in groep. 

 
symbool www_edited_edited.png

M. uit Berchem

Een individuele sessie bij Heidi is als ondergedompeld worden in een warm bad van zachte kracht en liefde.

Omdat zij een veilige bedding creëert, voelt het comfortabel voor mij om uit m’n hoofd te komen, helemaal in m’n hart te duiken en naar de essentie te gaan!

Dankbaar om zoveel magie dat dan telkens ontstaat…

 

L. uit Hasselt

Heidi heeft me dichter bij mezelf gebracht dankzij haar rustgevende, helende coaching sessies. Ik pluk daar nog steeds in mijn dagelijks leven de vruchten van. 

 

Het is voor Heidi essentieel en respectvol naar de mensen die hier getuigen dat zij enkel hun initiaal en regio kenbaar maken. De getuigen zelf zijn authentiek juist dankzij de anonimiteit .