top of page
mediteren met nabespreking_edited.jpg

Correct ondernemen, vanuit je kern? Het kan en het loont.

 

Herken je hieronder een aantal van jouw wensen?

- een efficiënte samenwerking

- zelfsturende teams

- open rechtlijnige communicatie

- jezelf blijvend heruitvinden

- constructief in beweging blijven

- ruimere perspectieven vanuit neutraliteit

- meer drive en passie ervaren

 

Dat zou geweldig zijn? Het is geweldig. Dat kan ik je uit ervaring vertellen. En het zelf ontdekken en beleven is nog veel beter. Ieder coachingtraject is anders. Ieder bedrijf is anders. Wat er nodig is, toont zich op het juiste moment. Dat is steeds het vertrekpunt, hier en nu. 

 

Authentiek en met passie ondernemen. Daar krijg je veel voor terug.

 

 

Wat kan aan bod komen tijdens een coachingtraject:

- observatie en onderzoek

- individueel mentorschap

- groepstrainingen

- motivatiedagen

- systeemopstellingen

 

 

Je zaak constructief in beweging. Vanuit wat er is, hier en nu. Keer op keer. 

 

Ondernemen is een zaak van mensen. Mensen met een verschillende persoonlijkheid en diverse verwachtingen. Je bedrijf is een organisch, levend iets. Net zoals jij en ik. Het heeft ook een eigen karakter en noden. Die combinatie stroomlijnen en vlot vooruit laten gaan, lukt vanuit een oprecht engagement van alle betrokkenen. Zodra er stappen gezet worden vanuit de kern, naar de essentie van de dingen, komt er positieve verandering. Van daaruit is alles mogelijk. Zo ontstaat er een gemeenschappelijke trekkracht, die zich ontvouwt vanuit alle betrokkenen. 

 

Via bewustwording, engagement en verbinding met alles wat is.

 

Via mijn coaching overstijg je het mentale, naar het hogere mentale, tot in het supramentale. Vanuit dit alerte bewustzijn kan je rustig naar alles kijken. Jouw wijsheid en waarheid zitten in die bewuste aanwezigheid in het hier en nu. Je leert daarop inpluggen. Zo ga je moeitelozer en doeltreffender te werk. Stel je voor: iedereen in je bedrijf werkt dag in dag uit, vanuit een innerlijke staat van maximaal aan potentieel.

Nieuwsgierig naar meer? Bel me, dan plannen we samen een verkennend gesprek in. 

 

coachingpraktijk Zelfrealisering, Zelfrealisering en zelfrealisatie, individuele coaching en coaching op maat voor bedrijven, groepstrainingen en sessies voor bedrijven, bewustzijnscoach, Zelfrealisatie in Antwerpen,
bottom of page