"When the mind is still,

the truth gets her chance 

to be heard in the purity 

of its silence."

Sri Aurobindo

STABILITEIT EN VERTROUWEN

 

Deze streefdoelen vormen de ingrediënten naar een krachtige zelfrealisering. Zij werken als een magneet op een krachtdadige zelfverwezenlijking zowel sociaal als professioneel. Dankzij de psycho-energetische aanpak van Heidi ontstaat deze stabiliteit en vertrouwen duurzaam vanuit je eigen kern.


 

 

 EEN NIEUW WERKWOORD 

Zelfrealisering is een nieuw werkwoord. Zelf neem je actief en verantwoord deel aan de werkwijze van Heidi Gelders. Alleen dan is de zelfrealisering uw deel. Contacteer Heidi voor meer informatie over de opleiding zelfrealisering met bijhorend werkboek.

 EEN NIEUWE COMFORTZONE 

Kies je voor een krachtdadige opbouw van zelfzekerheid vanuit je essentie? En dit vanuit een realistische beweging, met vallen en opstaan?

Eens je dit inzicht hebt is het fundamenteel dat je de wens en bereidheid hebt om je oude wegen los te laten en nieuwe te creëren.

HERBRONNINGSMOGELIJKHEDEN

Authentiek en rechtlijnig, helemaal in contact met je diepe kern, waar het maximaal aan potentieel altijd al in je aanwezig is. 

EEN SCALA AAN MOGELIJKHEDEN

Het correct innemen van de eigen positie, de uitvoering van intrinsieke mogelijkheden binnen het actieveld, vanuit je eigen ethiek, de uitdrukking van je authentieke zelf, met focus op het maximaal aan potentieel aanwezig in jezelf. Je kan kiezen voor een individuele begeleiding of trainingen in groep rond specifieke thema's of natuur coachings.

SCHITTEREND

Een beetje bloeien kent een bloem niet.

Zij schittert.

© 2020  Heidi Gelders  

Zelfrealisering Coachingpraktijk

Vanuit stabiliteit en vertrouwen

 

Privacy verklaring         

Algemene voorwaarden  

Doneren