top of page
coachingpraktijk Zelfrealisering, Zelfrealisering en zelfrealisatie, individuele coaching en coaching op maat voor bedrijven, groepstrainingen en sessies voor bedrijven, bewustzijnscoach, Zelfrealisatie in Antwerpen,
coachingpraktijk Zelfrealisering, Zelfrealisering en zelfrealisatie, individuele coaching en coaching op maat voor bedrijven, groepstrainingen en sessies voor bedrijven, bewustzijnscoach, Zelfrealisatie in Antwerpen,

Goesting om bewuster te leven in het hier en nu? 

 

Vanuit je essentie leven is mogelijk, dankzij:

- bewustwording van oude overtuigingen

- vervanging van tijdrovende gewoontes

- stabiel vertrouwen in jezelf en in het leven

- gezonde grenzen, voor jezelf en in je relaties

- bevrijding uit je malende gedachtenstroom

- dicht bij jezelf blijven, overal en altijd

- deugddoende rust in de stilte

- je relatie uitbouwen vanuit gelijkwaardigheid en respect

- in actie komen voor dat waar je zo naar verlangt

 

Wordt je hart hier blij van? Zegt je lichaam ja? 

Tijdens mijn coaching ontvouwt wat je mag erkennen, meenemen of loslaten, en wat werkt voor jou.

 

 

 

“Heidi laat je de dingen bekijken vanuit een ander perspectief. Dat maakt me toleranter naar mezelf en naar anderen toe. Je komt bij haar niet enkel om te praten, maar vooral om te doen. De focus ligt op oefeningen om dingen in te zien en te kunnen plaatsen. En op het aanleren van tools om bepaalde trauma’s en/of patronen te doorbreken.”

Pieter

Hoe authentieker jij wordt, hoe leuker. Dat oefen je door bewust hier en nu te zijn. En dat doe jij vanuit het engagement met jezelf. 

 

Duidelijkheid en rechtlijnigheid zijn de basis in mijn begeleidingen. Ik vertrek telkens opnieuw vanuit het nu-moment. Vanuit een groei in alert bewustzijn kan je rustig naar alles kijken.  Zo kom je doeltreffend in beweging.

Tijdens de coaching sessies groei je in een systematische opbouw van wie je werkelijk bent. Je adem is een eerste stap naar nog zoveel meer. Jezelf realisering in het hier en nu vraagt een opbouw van disciplinaire aanpak. 

De beste versie van jezelf kent de correcte weg door het leven. Zin om deze bewuste keuze te verkennen? 

Nieuwsgierig? Bel me. 

“Heidi bracht me dichter bij mezelf dankzij haar rustgevende, helende coachingsessies. Ik pluk daarin mijn dagelijkse leven nog altijd de vruchten van.” 

Lize

Bel momenten: 

woensdag: 19u30 - 20u00

vrijdag: 10u30 - 11u00

(bij antwoord apparaat stuur een sms en ik bel je terug)

bottom of page