pexels-snapwire-730897.jpg

Ken je dat gevoel, dat alles ‘vanzelf’ gaat? 

Zelfrealisering coacht je naar daar.

Heerlijk, als het klopt. Als dingen zichzelf lijken te regelen. Als er rust is. Als je aantrekt wie en wat bij je past. Of je dat kan leren? Mmm, ik noem dit ontwaken en groeien in bewust-zijn. Het is kwestie van je positie in te nemen vanuit aanvaarding. 

Dat ontstaat dankzij: 

- erkennen wat moeilijk is of ontbreekt en dan open te laten

- het bewust richten op wat wel resoneert, in en buiten je 

- meer focus op hoe je de dingen doet

- bewustwording van je gedachten en hun krachten

- het besef dat je én hoofd, hart en buik bent

- het weten jij nog zoveel meer bent dan je emotie

- diepere connectie met de bron, het dragende veld

- het leren kijken naar dat wat er werkelijk is

- vallen, opstaan en nieuwe wegen inslaan

Een kwartier gratis kennismaken? Mail me, dan plannen we samen een eerste telefonisch contact in. 

“Elke sessie met Heidi beweegt iets bij me. Alsof kleine magneetjes in mijn onderbewustzijn worden opgeschud en met de polen naar de juiste kant worden gezet. Onderliggende angsten en nare ervaringen voelen lichter. Heidi weet heel goed wat ze doet en welke wegen met me in te slaan. Ik heb het volste vertrouwen in haar.”

Frederiek

“De sessie van vorige maandag betekent een mijlpaal voor mij. Ik voel nog steeds de werking en dit smaakt absoluut naar meer. Bedankt.”

Ingrid

 

Naar jouw bevrijdende comfortzone,

dankzij het psycho-energetische.

Psycho-energetica brengt je authentieke Zelf in stroming. In het dagelijkse leven betekent dit een krachtige, alerte en bewuste persoon worden en blijven. 

Zelfrealisering,

een nieuw woord. 

Oprecht en actief vind je vanuit jouw kern grond onder je voeten en gezonde grenzen. Je leert rust te vinden in de stilte. Het Supramentale of de Bron geeft je aanwezigheid in het hier en nu, voorbij elke menselijke sturing. Het is er allemaal. Van daaruit ontdek je nieuwe mogelijkheden. Je ervaart meer vreugde en vertrouwen, in jezelf en in het grote geheel. Je voelt je opgeladen en meer thuis in de werkelijkheid. 

Herbronnen dankzij de bron.

 

Authentiek en rechtlijnig, helemaal in contact met je diepe kern, waar het maximaal aan potentieel altijd al in je is. Je exploreert het Supramentale veld, de Brronenergie, tijdens mijn coachingsessies. Je ontdekt hoe je deze bewuste aanwezigheid ook thuis en in andere situaties kan toelaten. 

Zelfrealisering,

vanuit stabiliteit en vertrouwen.

 

Stabiliteit en vertrouwen vormen de ingrediënten voor een krachtige zelfrealisering. Zij werken als een magneet op een zachte en gelijktijdig krachtdadige zelfverwezenlijking. Zowel sociaal als professioneel. Dankzij de psycho-energetische aanpak ontstaan deze stabiliteit en vertrouwen duurzaam vanuit je eigen kern.

Iedere sessie is anders, op het moment zelf, hier en nu. 

 

Tijdens de sessies ervaar je al genoeglijkheid, vanuit mijn creatieve aanpak en de verbinding met de bron.

De rode draad van bewuste aanwezigheid in het hier en nu,  stroomt doorheen iedere sessie. Je voelt je opgeladen wanneer je naar huis gaat. 

Geïnspireerd? Mooi, ik verwacht je.

 

 

Liever (eerst) ruimer op verkenning dan in persoonlijke (online) sessies? Dan zijn mijn opleidingen, waaronder Authentieke Zelfrealisering een aanrader. Combineren kan natuurlijk ook.


 

symbool www_edited_edited.png