Zelfrealisering, coachingpraktijk, werkwijze

Being grateful, is a magnet for miracles

STABILITEIT EN VERTROUWEN

 

Deze streefdoelen vormen de ingrediënten naar een krachtige zelfrealisering. Zij werken als een magneet op een zachte en gelijktijdig krachtdadige zelfverwezenlijking zowel sociaal als professioneel. Dankzij de psycho-energetische aanpak ontstaat deze stabiliteit en vertrouwen duurzaam vanuit je eigen kern.


 

 

ZELFREALISERING IS
EEN NIEUW WOORD
 

Zelfrealisering is een nieuw werkwoord. Zelf neem je actief en verantwoord deel aan mijn coaching stijl. Alleen dan is de zelfrealisering uw deel. Immers in ieder probleem zit de oplossing vervat. Als je zelf de oplossing kan ontdekken is dit voor jezelf veel duurzamer.

 

Indien een individuele sessie nog niet aan de orde is, kan je de opleiding authentieke zelfrealisering volgen. Deze starten op regelmatige basis op. Daar leer je al enkele basis technieken. 

"When the mind is still, the truth gets her chance to be heard in the purity of its silence. " Sri Aurobindo

 EEN NIEUWE COMFORTZONE 

Kies je voor een zachte kracht van zelfzekerheid vanuit je essentie? En dit vanuit een realistische beweging, met vallen en opstaan? 

Eens je dit inzicht hebt is het fundamenteel dat je de wens en bereidheid hebt om je oude wegen los te laten en nieuwe te creëren. 

Gun jij jezelf 'adem-ruimte'?

HERBRONNINGSMOGELIJKHEDEN

Authentiek en rechtlijnig, helemaal in contact met je diepe kern, waar het maximaal aan potentieel altijd al in je aanwezig is. Je ontdekt het 'Supra-mentale' veld, de 'Bronenergie' tijdens mijn coaching sessies. Je ontdekt hoe je deze 'Zijnsenergie' ook thuis en in andere situaties kan toelaten. 

EEN SCALA AAN MOGELIJKHEDEN

Het correct innemen van de eigen positie, de uitvoering van intrinsieke mogelijkheden binnen het actieveld, vanuit je eigen ethiek, de uitdrukking van je authentieke zelf, met focus op het maximaal aan potentieel aanwezig in jezelf. Je kan kiezen voor een individuele begeleiding of trainingen in groep rond specifieke thema's of natuur coachings.

Iedere sessie is anders, op het moment zelf, hier en nu. Tijdens de sessies ervaar je genoeglijkheid juist vanuit de creatieve aanpak en de verbinding met de 'Bron'. 

NIEUWSGIERIG NAAR MEER?

Ik nodig je uit om mijn blog te lezen, over wat de meerwaarde van een master coach is.

En/of  kies voor een gratis kennismaking van 15 min.  online met mezelf. Mail me. 

SCHITTEREND

Een beetje bloeien kent een bloem niet.

Zij schittert.