Faith is like wifi,

it's invisible,

but it has the power

to connect you

to what you need.

ARTIKEL IN "GOED GEVOEL " APRIL 2021

Wil je dankbaarheid écht in je leven integreren? Dan heeft Heidi Gelders een paar praktische tips.

Doorloop, voor je aan je dag begint, waar je dankbaar voor kan zijn vandaag . Hier kan je zien, voelen en ervaren wat precies maakt dat je voor die komende gebeurtenissen dankbaar bent. Maak het zo concreet mogelijk. Stel, het gaat vanzelf.

 

Je begint daardoor op een heel andere, constructieve manier aan je dagelijkse routine.

 

Bij het slapengaan kan je even doorvoelen wat het beste is dat je die dag overkomen is, en nog belangrijker: waarom je daar juist zo dankbaar voor was. Zo ruil je die onafgewerkte to-dolijstjes in voor een lijstje zegeningen,die je echt blij maken.’

Interview radio Joe

Waarom bosbaden goed voor je is.

Interview bloom

De betekenis van het nieuwe waterman tijdperk.

Interview met Heidi over werken en je gezin

“Als beide partners zich goed en gelijkwaardig voelen bij welke stukken zij voor hun rekening nemen, zit de relatie meestal ook goed", pikt Gelders daarop in. Maar wat als de kinderen het huis uit zijn? De ene partner heeft jarenlang voor de kinderen en het huishouden gezorgd, de andere werkt nog steeds full-time. Wat doe je dan als partner, om de gelijkwaardigheid in je relatie te herstellen? “Ik nodig hem of haar uit om op zoek te gaan naar de andere mogelijkheden die er zijn", tipt Heidi Gelders. “Je kan een hobby of een passie bijvoorbeeld proberen uitbouwen tot iets waar je geld mee kan verdienen. Wat wil je nog verwezenlijken in je leven? Het is zelfs bewezen dat mensen die een focus, een doel, hebben langer gezond en vitaal blijven. Je kan alle levenswijsheid en -ervaring die je hebt opgedaan in je voorbije leven daarvoor inzetten.” 

Ten slotte nodigt Heidi jonge ouders uit om de organisatie van hun werkleven en huishouden eens vanuit een ander perspectief te zien. “Durf ruimer te kijken. Je kiest helemaal zelf hoe je je leven organiseert. Een van de mogelijkheden zou kunnen zijn dat jullie allebei 4/5 de werken en sàmen de kinderen opvoeden. Er komt dan ook meer vrije tijd voor jullie als gezin. Duidelijke afspraken zijn en blijven daar inderdaad cruciaal in.”

ARTIKEL IN "GOED GEVOEL PUUR" NAJAAR 2020

 

 In dit artikel geef ik enkele concrete basis tips hoe je uit je hoofd kan geraken dankzij de natuur. Je kan met me een afspraak maken voor een wandelcoaching in de natuur of aan zee. 

Het artikel online op de site van Goed gevoel.

 

© 2020  Heidi Gelders  

Zelfrealisering Coachingpraktijk

Vanuit stabiliteit en vertrouwen

 

Privacy verklaring         

Algemene voorwaarden  

Doneren