pexels-pixabay-158361.jpg

Persoonlijke begeleiding als oogopener.

Individueel mentorschap, laag per laag.

 

 

Dankzij psycho-energetische oefeningen ga je ruimer kijken naar dat wat is. Mogelijke misverstanden in het dagelijks werk maken plaats voor creatieve stroming. Die blijft zich telkens vernieuwen en verdiepen, in het hier en nu.

 

Je ontdekt dat vertragen een versnelling geeft. 

Ontdekken hoe vertragen flow stimuleert?

Mail me, dan plannen we samen een verkennend gesprek in. 

Observatie en kwalitatief onderzoek

voor helderheid.

Observatie ter plaatse geeft me een neutraal inzicht in de werking van je bedrijf. Simultaan doe ik kwalitatief onderzoek met heel gerichte vragen. Om te begrijpen hoe mensen functioneren in dit werkveld en waar de blinde vlekken zitten. Iedere afdeling komt aan bod, op elk niveau: van arbeider tot en met management. Een stevige basis voor een coachingtraject om jullie maximale potentieel te realiseren. 

Jezelf goed profileren en positioneren

spaart tijd en geld.

 

Dit is maatwerk voor positieve verandering. Iedereen is anders, jouw bedrijf ook. 

 

Ideaal start het management met individueel mentorschap. Daarna pakken de aandeelhouders dit vast. Dan de hr-afdeling. En zo komen we bij het team. 

 

Het is waardevol dat ieder teamlid op basis van vrije wil recht heeft op persoonlijke coachingsessies. Een win-win voor iedereen. Het is een duurzame investering in twee richtingen. De medewerker komt in een innerlijke staat van maximaal potentieel en je bedrijf blijft optimaal functioneren.

 

"Ik voel me veilig bij Heidi om mezelf te zijn. Dankzij deze rustige, doeltreffende coaching ervaar ik steeds meer kalmte en vrijheid."

Gwen

We zijn allemaal winnaars. 

Dankzij het coachingtraject ontvouwt zich een authentieke profilering en bewuste positionering. Vanuit deze onmisbare wortels kan iedereen een gemeenschappelijke drive erkennen. 

Interessant? Mail me, dan plannen we samen een verkennend gesprek in. 

symbool www_edited_edited.png